Januaritelling 2016

WAD_logoIn januari staat de nieuwe januaritelling weer op stapel. Bij jullie als vaste tellers is bekend hoe dit verder in zijn werk gaat. Mochten er toch nog vragen zijn dan kun je contacten met willem.vanmanen@sovon.nl.

Zoals de meeste tellers wel zullen weten, kun je de ligging van punten en vlakjes bekijken via www.sovon.nl. Door in te loggen met je waarneemcode en dan te kiezen voor “PTT” en vervolgens “ga naar PTT” kom je bij je eigen telgebied. Daar kun je ook de nieuwe telresultaten invullen. Mochten telpunten niet op de juiste plaats zijn ingetekend, meld dit dan bij willem.vanmanen@sovon.nl , dan veranderen we de instellingen zodat je zelf punten kunt verplaatsen. Ook voor andere vragen kun je op dit adres terecht.

Wij wensen jullie een plezierige telling en wachten in spanning wat ons dit jaar gaat brengen. Een nieuwsbrief met de telresultaten van de afgelopen jaren hebben jullie nog van ons te goed. Door verschillende omstandigheden is het ons niet gelukt om daar voldoende tijd voor vrij te kunnen maken om een goed en zinvol verslag samen te stellen.

 

Sjoerd Boonstra en Willem van Manen

Geef een reactie