Januaritelling 2012

WAD_logoDe tijd gaat hard en zo staat de januari-telling 2012 al weer voor de deur. Het voorbereiden van de nieuwe telling is gestart. Sinds 2010 kunnen de gegevens van de WAD-januari telling ook digitaal ingevoerd worden. Dit is dankzij de samenwerking met SOVON mogelijk geworden. Voor de teller het voordeel dat alle eigen gegevens altijd beschikbaar zijn. En voor mij als coördinator scheelt het heel veel werk. Ten opzichte van vorig jaar is het systeem verbeterd en we hopen dat nog meer tellers hun gegevens digitaal gaan invoeren. Heb je vragen hierover mail of bel me.

De 29e december heb ik de brief met telformulier(en) en de kaartjes naar de bij mij bekende tellers gestuurd. Kan ik weer op jullie inzet rekenen? Ook nieuwe tellers zijn welkom. Bel gerust voor wat toelichting, informatie of als je een keer mee wilt gaan met een ervaren teller.

Alvast dank en veel telplezier,

Remco Drewes

Geef een reactie