De Nationale Vogelweek komt eraan!

Vogelweek 2016 nieuwsVan 14 t/m 22 mei 2016 wordt voor de vierde keer de Nationale Vogelweek georganiseerd. De vogelweek is bedoeld om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor vogels.

In de afgelopen jaren werden er door het hele land honderden activiteiten georganiseerd, variërend van een weidevogelexcursie, een bezoek aan een kolonie Zwarte Sterns tot een demonstratie vogels ringen.

Vogelweek 2015Ook dit jaar staan er al heel veel activiteiten op het programma. Ver weg, maar ook dichtbij. In Drenthe staan er een tiental activiteiten ondertussen gepland en dit aantal zal nog wel wat oplopen.

Op de nieuwe website www.vogelweek.nl is alle informatie over deze vogelweek te vinden en ook een overzicht van alle activiteiten.

Wil je meedoen? Dan kun je je voor een activiteit aanmelden. Alle activiteiten kennen een maximum aantal deelnemers en hierbij geldt vol = vol.

 

Organiseer mee

Wil je zelf een activiteit organiseren? Dan kan dat! Activiteiten kunnen via de website www.vogelweek.nl worden aangemeld.

Geef een reactie